Az egyik leglaktatóbb spagetti-fajta cseppet sem meglepő módon a tömény, nehéz ételei okán „Zsíros városnak” is nevezett Bolognához fűződik, melynek lakói nem igazán a salátáikról híresek. Fizikai munkásoknak is remekül megfelelő konyhájuk elsősorban a haszonállatok húsára és a környéken megtermelt zöldségekre épül, s a rafinált íz kombinációk nálunk is nagyon népszerűek, főleg mivel nagyon is közel állnak a mi pörkölt-gulyás-olaj-szalonna alapú, a reformirányzatokat ügyesen elkerülő ételkultúránkhoz.
Bolognai spagetti
2012 október 31. | Szerző: NV
Az egyik leglaktatóbb spagetti-fajta cseppet sem meglepő módon a tömény, nehéz ételei okán „Zsíros városnak” is nevezett Bolognához fűződik, melynek lakói nem igazán a salátáikról híresek. Fizikai munkásoknak is remekül megfelelő konyhájuk elsősorban a haszonállatok húsára és a környéken megtermelt zöldségekre épül, s a rafinált íz kombinációk nálunk is nagyon népszerűek, főleg mivel nagyon is közel állnak a mi pörkölt-gulyás-olaj-szalonna alapú, a reformirányzatokat ügyesen elkerülő ételkultúránkhoz.
(tovább…)
Oldal ajánlása emailben
XHasonló bejegyzések: