Nagy étvágyúak pizzája Nápolyban
2016 május 21. | Szerző: NV |
Bizonyára az olaszok sem lesznek már pihentebbek vagy csak egyszerűen nagyon megéheztek a nápolyiak, akik az egyik kedvenc nemzeti eledelükből, az éppen a világörökség része címre pályázó Margherita pizzából készítettek egy 1,8 km hosszú változatot a tengerpart mentén végighúzódó hosszú úton.
Hogyha valaki szintén szeretné elkészíteni, megvendégelve vele az egész települést, ahol lakik, íme a recept hozzá:
2 tonna liszt
1600 kg paradicsom
2 tonna mozzarella
20 liter oívaolaj
30 kg bazsalikom.
Ezenfelül kell még hozzá 250 szakács, akikkel bő 6 óra el is készítik. (a nápolyi pontosan 6 ór 11 perc alatt lett kész.)
A végeredmény pedig nagyjából úgy néz ki, mint fenti képen…
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: